Banner 980x90

Kaimiņnovados pludiņmakšķerēšanā gūtas godalgas

Aizvadīts Madonas novada čempionāts pludiņmakšķerēšanā . Individuālajā vērtējumā vīriešiem Jānis Skrējāns  izcīnīja godalgoto 1. vietu ( 5,090kg), otrajā vietā atstājot ļaudonieti Jāni Viļeviču (4.900kg). Bronzas godalgā noķertā loma kopējais svars bija 2.850kg Genādijam Sinkevičam(Mētriena), gan jēkabpilietim Jurijam Nikaudrovam, tā kā noķertās vienas zivs lielākais svars bija Genādijam, tad Jurijs Nikaudrovs palika 4. vietā. Komandu vērtējumā no 5 komandām jēkabpiliešiem 2. vieta(9.090kg). Un līdz 1. vietai pietrūka tikai mazliet - 100gr.

Līvānu atklātajās sacensībās pludiņmakšķerēšanā, kas notika divos posmos. Abu posmu vērtējumā jēkabpilietis Jurijs Ņikandrovs izcīnīja 3. vietu. Konkurence līderu starpā bija ļoti sīva, jo visiem godalgoto vietu ieguvējiem kopsummā bija vienāds punktu skaits. Līdz ar to vietu sadalījums tika noteikt pēc smagākā loma. Smagākā zivs un uzvara pienācās kalsnavietim Viktoram Ūdrim, bet otrā līvāniemtim Kazimiram Anšpokam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)