Banner 980x90

Krustpils estrādē norisināsies dižkoncerts "Sanākam, sadziedam, sasadancojam"

Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jekabpils24.lv
Pamazām tuvojas XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki, tādēļ Jēkabpils amatierkolektīvi aktīvi pilnveido savus repertuārus un sniedz pozitīvas emocijas skatītājiem dažādos koncertos. Kā vidusceļa pieturvietu var iezīmēt šī gada 4.jūniju, kad Krustpils brīvdabas estrādē norisināsies jau par tradīciju kļuvušais dižkoncerts "Sanākam, sadziedam, sasadancojam".

Jēkabpils pilsētas un tuvējo novadu amatierkolektīvu sadziedāšanās un sadancošanās dižkoncerts notiks jau ceturto gadu, tas ir kļuvis par neatņemamu Jēkabpils kultūras dzīves sastāvdaļu. Kā ierasts, pirms dižkoncerta norisināsies svētku gājiens, kas plkst. 17.30 no Kena parka dosies uz Krustpils saliņu.

Dižkoncerta režisore šogad ir Inguna Strazdiņa. Pasākums bez ieejas maksas.

No plkst.18.00 dižkoncertu varēs vērot interneta tiešraidē Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā "www.jekabpils.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)