Banner 980x90

Krustpils novadā automašīnā atrod 240 litrus nelegāla alkohola

Rīga, 28.marts, LETA. Trešdien, apturot kādu automašīnu Krustpils novadā, transportlīdzeklī likumsargi atraduši 240 litrus nelegālā alkohola, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Krustpils novadā, uz autoceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža, apturēta automašīna "Volkswagen Passat", kuru vadījis 1957.gadā dzimis vīrietis. Pārbaudes laikā policisti konstatējuši, ka automašīnas salonā atrodas 20 kastes ar viena litra tilpuma pudelēm, kurās bija pildīts šķidrums ar alkoholam raksturīgu smaku. Kopumā policija izņēmusi 240 litrus nelegālā alkohola, kas nosūtīts uz ekspertīzi.

Vīrietis agrāk nav nonācis policijas redzeslokā. Sāktā kriminālprocesa izmeklēšanas gaitā tiek skaidrota viņa saistība arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu, glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)