Banner 980x90

Krustpils novada domes priekšsēdētāja amatā Kalvi nomaina Pabērzs

Šodien Krustpils novada pašvaldības ārkārtas domes sēdē par novada domes priekšsēdētāju ievēlēts partijas "Vienotība" pārstāvis, līdzšinējais domes priekšsēdētāja vietnieks Kārlis Pabērzs.

Kā aģentūru LETA informēja Krustpils novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Liāna Pudule-Indāne, par Pabērzu savas balsis atdeva 11 no 15 pašvaldības deputātiem, pret balsoja trīs, bet viens deputāts atturējās.

Pabērzs Krustpils novada domes priekšsēdētāja amatā nomainīja nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK pārstāvi Gundaru Kalvi, kurš šos pienākumus pildīja kopš 2013.gada pašvaldību vēlēšanām.

Atstāt ieņemamo amatu un turpināt strādāt kā ierindas deputāts Kalve nolēmis veselības problēmu dēļ.

Šajā domes sēdē deputāti vienojās arī par izmaiņām Krustpils pašvaldības nolikumā, atsakoties no algota domes priekšsēdētāja vietnieka amata. Turpmāk vietnieks domes priekšsēdētāju aizvietos tikai viņa prombūtnes laikā.

Jaunievēlētais Krustpils novada domes priekšsēdētājs Pabērzs šodien sasauks ārkārtas domes sēdi, kurā tiks ievēlēts domes priekšsēdētāja vietnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)