Banner 980x90

Krustpils novadā vakar nobraukts gājējs

Jelgava, 2.janv., LETA. Vakar Krustpils novadā nobraukts gājējs, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Disciplinārās uzraudzības grupas vecākā inspektore Diāna Briede.

Negadījums noticis pēc plkst.19 uz ceļa Jēkabpils-Rēzekne Kūku pagastā. 1990.gadā dzimušais, braucot ar "Opel Vectra" ar piekabi, uzbrauca vīrietim, kurš mira notikuma vietā. Bojāgājušais bija apmēram 50 gadus vecs, taču viņa personība vēl nav noskaidrota.

Par avāriju sākts kriminālprocess.

Jau vēstīts, ka trīs aizvadītajās gadumijas brīvdienās uz Latvijas autoceļiem gājuši bojā divi cilvēki. Viens no šiem negadījumiem noticis Latgales reģionā, otrs - Zemgalē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)