Banner 980x90

Kvalitatīvi dārza traktori arī interneta veikalā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tā kā mūsdienās internets ir kļuvis par būtisku dzīves sastāvdaļu, tad arī iepirkšanās interneta veikalos ir guvusi popularitāti. Un tas neattiecas tikai uz apģērbu, apaviem, mobilajiem telefoniem un datoriem. 

Interneta veikali šobrīd piedāvā plašu preču piedāvājumu, arī preces dārza darbiem:
- siltumnīcas;
- plēves;
- dārza traktori;
- darba rīki un daudz kas cits.

Interneta veikals Hansapost.lv būs pareizā izvēle tiem, kuri vēlas iepirkties pēc iespējas vienkāršāk - aplūkot un pasūtīt preces neizejot no mājām! Tas ir interneta veikals visai ģimenei un dažādiem dzīves apstākļiem. Hansapost.lv nodrošina plašu preču klāstu, ātru un kvalitatīvu apkalpošanu un vienmēr izdevīgas cenas. Katrs atradīs visu sev nepieciešamo!

Izvēlies savu palīgu dārza darbos
Hansapost.lv ir padomājis par palīdzības sniegšanu dārza darbos, piedāvājot dažādu tehniku, kas palīdz dārzu uzturēt kārtībā, piemēram, augstas kvalitātes dārza traktori. Interneta veikala Hansapost.lv piedāvājumā ir vairāk nekā 20 dažādi dārza traktori:
- "McCulloch M115-97T" traktors ar manuālo pārnesumkārbu;
- "McCulloch M125-97TC" dārza traktors ar hidrostatisko transmisiju;
- "Alpina BT 108 SD" zāles traktors;
- "Minirider MTD 76SD" mauriņa traktors un daudzi citi.

Izvēloties kādu no piedāvājumā esošajiem dārza traktoriem, piemājas zaļo zonu var sakopt ļoti īsā laikā. Šie ir jaunākās paaudzes dārza traktori, ar kuriem strādāt būs priecīgs jebkurš atbildīgs saimnieks.

Īpašie piedāvājumi katram klientam
Iepirkšanās vietne Hansapost.lv domā arī par to, kā iepriecināt savus klientus. Tāpat arī regulāri ir pieejamas atlaides dažādām precēm, tāpēc aktīvi seko līdzi Hansapost.lv jaunumiem un iegādājies sev nepieciešamās preces par izdevīgām cenām!
 
Informācija par preču pasūtīšanu
Hansapost.lv mājaslapā atrast nepieciešamās preces ir ļoti vienkārši, jo tās visas ir iedalītas attiecīgajās kategorijās: elektronika, dārzs, skaistums un veselība. Atliek tikai izvēlēties vajadzīgo un veikt pasūtījumu. Preces ir iespējams pasūtīt:
1.  interneta veikalā www.hansapost.lv;
2.  zvanot uz tālruni 670 60 506 (24 stundas diennaktī);
3.  pa pastu, sūtot aizpildītu veidlapu (aktīvajiem klientiem reizi mēnesi pa pastu tiek nosūtīts preču katalogs).

Pasūtītās preces tiek piegādātas uz tuvāko pasta nodaļu vai arī ar kurjera starpniecību tiek piegādātas uz norādīto adresei divu līdz trīs nedēļu laikā.

Ja meklē kvalitatīvas preces, ieskaties www.hasapost.lv un izvēlies pašu labāko!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)