Banner 980x90

Lietotus mikroautobusus "Daugavpils satiksmei" piegādās vietējais uzņēmums; autobusu piegādei izsludināts jauns iepirkums

Lietotus mikroautobusus pašvaldības AS "Daugavpils satiksme" piegādās vietējais uzņēmums SIA "Arden Trade", bet autobusu piegādei izsludināts atkārtots iepirkums.

Rīga, 4.nov., LETA. Lietotus mikroautobusus pašvaldības AS "Daugavpils satiksme" piegādās vietējais uzņēmums SIA "Arden Trade", bet autobusu piegādei izsludināts atkārtots iepirkums, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā. Divu lietotu mazietilpības autobusu iegādei uzņēmumā bija paredzēti līdz 64 000 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), bet "Arden Trade" tos apņēmies piegādāt par 63 000 eiro bez PVN jeb 76 230 eiro, ieskaitot PVN. "Firmas.lv" informācija liecina, ka "Arden Trade" ir reģistrēts Daugavpilī, tā īpašniece ir Kristīne Fjodorova. Auto tirdzniecības uzņēmuma apgrozījums pērn bijis 75 337 eiro, tas cietis 22 935 eiro zaudējumus. Savukārt iepirkums par autobusu iegādi izsludināts atkārtoti, jo pirmajā iepirkumā vienīgais pretendents neesot ievērojis nolikuma prasības. Jaunajā iepirkumā kandidāti var pieteikties līdz 26.novembrim. Jau ziņots, ka "Daugavpils satiksme" gatavojas iegādāties divus lietotus autobusus, kā arī mikroautobusus, un darījumu paredzamā summa ir 174 240 eiro, ieskaitot PVN.  Autobusi nedrīkst būt vecāki par 2007.gadu, tiem jābūt vienam ražotājam un markai. Tāpat transportlīdzeklī jābūt ne mazāk par 30 sēdvietām un ne mazāk par 55 stāvvietām. Paredzamā līgumsumma ir 80 000 eiro bez PVN. Savukārt mazās ietilpības autobusu ar vismaz 15 sēdvietām un astoņām stāvvietām izlaiduma gads nevar būt agrāks par 2011.gadu, noteikusi "Daugavpils satiksme". Paredzamā līguma summa šim iepirkumam ir 64 000 eiro, neieskaitot PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)