Banner 980x90

Mājoklī Aknīstes novadā atrod 125 litrus nelegālā alkohola

Rīga, 21.febr., LETA. Kādā mājoklī Aknīstē šonedēļ atsavināti 125 litri nelegālā alkohola, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Aknīstes novada Gārsenes pagastā, pamatojoties uz sākto administratīvo lietvedību, divām mājās veiktas pārbaudes, un 1989.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā policisti atsavinājuši 125 litrus šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaku, kas bija pildīts vairākās plastmasas tvertnēs, kā arī 200 cigaretes "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes markām. Savukārt 1953.gadā dzimušās sievietes dzīvesvietā atrasta nelegālā alkohola izgatavošanas ierīce. Izņemtais šķidrums nosūtīts ekspertīzes veikšanai.

Sietniece apgalvoja, ka policija turpina pastiprināti strādāt nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā un lūdz iedzīvotājus ziņot, ja ir informācija par nelegālo akcizēto preču tirdzniecību vai uzglabāšanu, zvanot pa tālruni 110.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)