Banner 980x90

Mandātu nolicis vēl viens Viesītes novada domes deputāts

Jelgava, 4.jūl., LETA. Mandātu nolicis vēl viens Viesītes novada domē ievēlētais deputāts – Dainis Černauskis ("Strādāsim kopā") -, aģentūru LETA informēja domē.

Viņš, tāpat kā Saukas pagasta pārvaldes vadītāja Sanita Lūse ("Viesītes novads - mūsu mājas"), nolēmis turpināt darbu pagasta pārvaldes vadītāja amatā. Elkšņu pagasta pārvaldes vadītājs Černauskis bija vienīgais no apvienības "Strādāsim kopā" ievēlētais deputāts.

Līdz ar izmaiņām domes sastāvā apstiprināta zemnieku saimniecības "Lapiņas" īpašniece, pastniece un iepriekšējā sasaukuma deputāte Vita Elksne, kas "Strādāsim kopā" sarakstā bija "pirmā aiz svītras".

Jau vēstīts, ka Saukas pagasta pārvaldes vadītāja Sanita Lūse ("Viesītes novads - mūsu mājas") nolikusi Viesītes novada domes deputātes mandātu.

Dome lēmusi par deputātes pilnvaru izbeigšanu Lūsei un deputāta mandātu apstiprinājusi Viesītes Veselības un sociālās aprūpes centra ārstei un ģimenes ārsta prakses īpašniecei Ivetai Līcei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)