Banner 980x90

Nākamā nakts un diena visā Latvijā tiek prognozēta lietaina

Rīga, 8.aug., LETA. Nākamā nakts un diena visā Latvijā tiek prognozēta lietaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Meteorologi prognozē, ka šonakt teritorijas lielākajā daļā būs lietus. Nakts pirmajā pusē Austrumu rajonos līs stipri un iespējams pat pērkona negaiss.

Naktī pūtīs lēns Rietumu puses vējš. Nakts sākumā Latgalē ziemeļrietumu vējš būs 4-9 metri sekundē, bet brāzmās var sasniegt 15-17 metrus sekundē. Lokāli, galvenokārt Kurzemē veidosies migla. Kopumā naktī gaisa temperatūra svārstīsies starp +12 un +16 grādiem.

Arī piektdien pa dienu daudzviet prognozēts lietus, vietām stiprs lietus ar pērkona negaisu.

Piektdien pa dienu pūtīs lēns Rietumu puses vējš, kas negaisa laikā var kļūt brāzmains.

Piektdien pa dienu gaisa temperatūra svārstīsies starp +18 un +22 grādiem.

Piektdien Rīgā galvenokārt nakts sākumā un pēcpusdienā sagaidāms lietus un iespējams pērkona negaiss. Gaisa temperatūra Rīgā naktī būs no +13 līdz +15 grādiem, bet pa dienu - no +20 līdz +22 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)