Banner 980x90

Nākamgad pasažieru pārvadājumus Aknīstes novadā veiks SIA "Jēkabpils autobusu parks"

Valmiera, 27.dec., LETA. No 1.janvāra Aknīstes novadā sabiedriskā transporta pakalpojumus nodrošinās SIA "Jēkabpils autobusu parks", liecina pašvaldības informācija.

Līdz šim pārvadājumus šajos maršrutos veica pašvaldības uzņēmums SIA "Aknīstes pakalpojumi". Pārmaiņas saistītas ar to, ka beidzas līgums ar Autotransporta direkciju.

Pasažieri, braucot kādā no septiņiem Aknīstes novada maršrutiem, varēs izmantot elektroniskās abonementa kartes.

Aknīstes novada iedzīvotāji varēs iegādāties abonementa biļeti, kas derīga piecas dienas braucieniem abos virzienos (turp un atpakaļ), saņemot atlaidi 15% apmērā; mēneša biļeti abiem virzieniem, saņemot atlaidi 20% apmērā; biļeti noteiktam braucienu skaitam (no 10 līdz 19 braucieniem, no 20 līdz 34 braucieniem un 35 un vairāk braucieniem), saņemot atlaidi attiecīgi 10%, 15% un 20% apmērā, un šī braucienu biļete ir izlietojama 30 dienu laikā no iegādes brīža. Abonementa biļetes varēs izmantot maršrutos: "Aknīste–Mežaraupi–Mežgale–Aknīste", "Aknīste–Kraujas", "Aknīste–Kraujas–Gārsene", "Aknīste–Gārsene", "Jēkabpils–Grāvlejas–Gārsene", "Jēkabpils–Viesīte–Aknīste", "Jēkabpils–Rubeņi–Aknīste".

Iegādāties abonementa biļeti pasažieri var Jēkabpils autoostā, Vienības ielā 1, un SIA "Jēkabpils autobusu parks" birojā "Akurāteri", Salas pagastā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)