Banner 980x90

Nākamnedēļ mainīsies grafiks vairākiem sabiedriskā transporta maršrutiem Jēkabpils apkārtnē

Rīga, 30.nov., LETA. No pirmdienas, 3.decembra, būs izmaiņas vairākos sabiedriskā transporta maršrutos Jēkabpils apkārtnē, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

Izmaiņas būs maršrutā Nr.6896 Jēkabpils-Sala, Nr.6895 Sala-Jēkabpils-Viesīte, Nr.6894 Jēkabpils-Sēlpils, Nr.6938 Jēkabpils-Sēlpils-Līkumi-Jēkabpils un Nr.6933 Jēkabpils-Spuņģēni-Pļaviņas.

Visi minētie reisi turpmāk tiks sākti un noslēgti Jēkabpils autoostā.

Visi autobusi, kuri brauc maršrutā Jēkabpils-Sala, paātrinās braukšanas ātrumu, tāpēc mainīsies apstāšanās laiks pieturvietās starp galapunktiem. Šī maršruta autobuss no pieturvietas "Sala" turpmāk izbrauks katru dienu plkst.7.40 nevis kā iepriekš 7.50. Savukārt autobusa reiss, kas no pieturvietas "Sala" izbrauc plkst.19.58, turpmāk vairs nekursēs.

Maršruta Sala-Jēkabpils-Viesīte autobuss, kas no pieturvietas "Sala" izbrauc plkst.16.35 un no pieturvietas "Viesīte" plkst.17.35, paātrinās braukšanas ātrumu, tāpēc mainīsies apstāšanās laiks pieturvietās. Arī maršruta Jēkabpils-Sēlpils autobuss, kas no Jēkabpils autoostas izbrauc plkst.9.50, paātrinās braukšanas ātrumu, tāpēc mainīsies tā apstāšanās laiks pieturvietās, bet galapunktā tas pienāks plkst.10.23 nevis 10.40. Šī paša maršruta autobuss, kas no Jēkabpils autoostas izbrauc plkst.13.10 arī paātrinās braukšanas ātrumu, tāpēc mainīsies tā apstāšanās laiki pieturvietās, bet galapunktā tas pienāks plkst.13.43 nevis plkst.14, kā līdz šim.

Savukārt maršruta Jēkabpils-Sēlpils autobuss, kas no pieturvietas "Sēlpils" izbrauc plkst.14.30, turpmāk pasažieru pārvadājumus vairs nenodrošinās. Tiks ieviests jauns reiss, kas no pieturas "Sēlpils" izbrauks sestdienās plkst.14. Reiss, kas līdz šim no pieturvietas "Sēlpils" izbrauca plkst.10.45, turpmāk izbrauks plkst.10.35.

Maršruta Jēkabpils-Sēlpils-Līkumi-Jēkabpils autobuss no Jēkabpils autoostas turpmāk izbrauks mācību laikā darbadienās plkst.15.50 nevis 15.40.

Maršruta Jēkabpils-Spuņģēni-Pļaviņas autobuss, kas līdz šim plkst.7 izbrauca no pieturvietas "Pļaviņu ģimnāzija", turpmāk šajā laikā izbrauks no pieturvietas "Pļaviņas". Turklāt mācību laikā darbadienās no Jēkabpils autoostas būs reiss plkst.14.40. Savukārt reiss, kas līdz šim mācību laikā darba dienās plkst.16.55 izbrauca no pieturvietas "Pļaviņu ģimnāzija", turpmāk plkst.17 izbrauks no pieturvietas "Pļaviņas".

Savukārt autobuss, kas līdz šim izbrauca plkst.17.10 no pieturvietas "Spuņģēni", turpmāk plkst.17.40 izbrauks no Jēkabpils autoostas. Šajā maršrutā vairs nebūs reisi, kas no pieturvietas "Pļaviņu ģimnāzija" izbrauca plkst.7, 14.15 un 15.25, taču turpmāk būs reiss, kas no pieturvietas "Pļaviņas" izbrauks mācību laikā darbadienās plkst.15.30, bet no Jēkabpils autoostas plkst.16.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt autobusa kustības sarakstu mājaslapā www.atd.lv sadaļā "Kustības saraksti" vai jautājumu gadījumā vērsties pie pārvadātāja.

Tāpat iedzīvotāji aicināti izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu. Autotransporta direkcija atgādina, ka sabiedriskā transporta reisu skaitu un laikus nosaka pasažieru plūsma, savukārt statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem direkcija aicina pasažierus ziņot kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)