Banner 980x90

Nedēļas nogalē Jēkabpilī notiks smagās mūzikas festivāls "Metalshow"

Rīga, 30.jūl., LETA. 3.augustā un 4.augustā pirmo reizi Jēkabpilī notiks metālmūzikas festivāls "Metalshow Open Air", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāvis Valdis Bērzvads.

Divu dienu garumā Krustpils salas Brīvdabas estrādē uzstāsies smagās mūzikas grupas no visas Eiropas, taču par lielāko notikumu uzskatāms latviešu apvienības "Skyforger" koncerts, kurā izskanēs labākais no grupas vairāk kā divdesmit gadu garumā veidotā repertuāra, klāstīja Bērzvalds. Festivālā uzstāsies arī citi mākslinieki no Latvijas.

Festivālā varēs dzirdēt arī grieķu apvienību "Septicflesh", kas kopš 1990.gada piedāvā brutālu un jaudīgu materiālu, pauda Bērzvalds. 2017.gadā klajā nāca grupas desmitais albums "Codex Omega", ko, pēc pasākuma rīkotāju paustā, smagās mūzikas apskatnieki jau nodēvējuši par vienu no ekstrēmā metāla dārgakmeņiem.

Tāpat varēs dzirdēt franču grupu "Betraying the Martyrs". Kā uzsvēra Bērzvads, tā tiek uzskatīta par vienu no kvalitatīvākajām savas valsts smagās mūzikas eksporta precēm.

Festivāla teritorijā būs iespējams nakšņot telšu pilsētiņā.

Pirmo reizi festivāls "Metalshow.lv OpenAir" notika 2005.gadā. Festivāls pērn piedzīvoja atgriešanos pēc septiņu gadu pauzes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)