Banner 980x90

Noderīgo padomu skolā vecākus konsultēs zobārsts Kristaps Vidžis

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ceturtdien 5.novembrī plkst.17.00 Jēkabpils pilsētas pašvaldības Iekļaujošas izglītības atbalsta centra telpās (Jēkabpilī, Draudzības alejā 26) notiks Noderīgo padomu skola vecākiem, kur noderīgus padomus šoreiz sniegs zobārsts Kristaps Vidžis, pilsētas informācijas portālam Jekabpils24.lv pavēstīja Jēkabpils Iekļaujošas izglītības atbalsta centra Izglītības darba speciāliste Dace Laizāne.

Statistikas dati liecina, ka Latvijā mutes dobuma slimības, kariess un smaganu saslimšanas ir vienas no visbiežāk sastopamajām slimībām, kas izraisa sāpes, diskomfortu, samazina dzīves kvalitāti un prasa dārgu ārstēšanos neatkarīgi no vecumposma.

Tikšanās reizē būs iespēja uzzināt kādēļ ir tik svarīgi savlaicīgi – agrīnā vecumposmā rūpēties par mutes dobuma un zobu veselību, un kā to labāk darīt. Zobu kopšanas nozīme jau grūtniecības laikā, sabalansēta un veselīga uztura nozīme, profilakse, zobārsta apmeklējums – gatavošanās bērna pirmajam zobārsta apmeklējumam, kā arī citi aktuāli jautājumi.

Ikvienam vecākam, kam šī ziņa varētu būt noderīga, aicinām pieteikties pa tālruni: 20371529 vai rakstot uz e-pastu: dace.laizane@jekabpils.lv  līdz 4.novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)