Banner 980x90

papildināta - Ugunsgrēkos Latvijā cietis viens cilvēks

(Papildināta no 2.rindkopas.)

Rīga, 16.okt., LETA. Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti 11 ugunsgrēki, kuros cieta viens cilvēks, bet divi cilvēki tikuši izglābti, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā operatīvā informācija.

Svētdien ap plkst.12 VUGD saņēma izsaukumu uz Bebru ielu Jēkabpilī, kur garāžā bija jūtams sadūmojums. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka garāžā vieglajai automašīnai gruzd elektroinstalācija. No piedūmotās garāžas tika izglābti divi vīrieši, no kuriem viens bija cietis un tika nodots mediķiem.

Aizvadītajās brīvdienās ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, riepas, divas vieglās automašīnas, garāža, divas dārza mājas, virtuve un istaba, sodrēji divu ēku dūmvados un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Diennakts laikā valstī kopumā dzēsti 11 ugunsgrēki, no kuriem trīs fiksēti Rīgā, bet pa četriem - citās lielajās pilsētās un novados.

Vakar VUGD darbinieki veikuši arī 15 glābšanas darbus. Svētdien divi vīrieši Alojas novadā bija apmaldījušies purvā. Izmantojot skaņas signālus, vīriešiem tika norādīts virziens izejai no meža.

Kopš gada sākuma ugunsgrēkos Latvijā ir cietuši 309, bet gājuši bojā 58 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)