Banner 980x90

Par 191 653 eiro pārbūve Zemgales ielu Jēkabpilī

Jelgava, 20.aug., LETA. Jēkabpilī notiek Zemgales ielas pārbūve, kas izmaksās 191 653 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, aģentūru LETA informēja SIA "Jēkabpils pakalpojumi" preses sekretāre Ieva Gādmane.

Būvdarbu laikā tiks atjaunots ielas asfaltbetona segums, nobrauktuves uz Jauno, Viesītes, Dignājas un Ābeļu ielām, nobrauktuves uz ielai pieguļošajiem īpašumiem, izbūvēti lietus ūdens kanalizācijas tīkli, atjaunots gājēju un velosipēdistu celiņš.

Darbu pirmajā posmā tika slēgts Zemgales ielas posms no krustojuma ar Ābeļu ielu līdz "Jēkabpils pakalpojumu" teritorijai. Šajā posmā noņemts asfalta segums, kā arī izbūvēts ūdensvads un kanalizācija un veikti ceļa pamatnes sagatavošanas darbi. Savukārt, slēdzot ielas posmu no Viesītes ielas līdz "Jēkabpils pakalpojumu" iebrauktuvei, piekļūt pirmsskolas izglītības iestādei "Zvaniņš" un "Jēkabpils pakalpojumu" teritorijā esošajam atkritumu šķirošanas laukumam var pa Zemgales ielu virzienā no Neretas ielas.

Satiksmes ierobežojumi Zemgales ielā plānoti līdz 30.novembrim. Darbus nodrošina "Jēkabpils pakalpojumi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)