Banner 980x90

Par 326 627 eiro rekonstruēts Aknīstes vidusskolas sporta stadions

Daugavpils, 29.sept., LETA. Aknīstē ekspluatācijā nodots rekonstruētais Aknīstes vidusskolas sporta stadions, aģentūru LETA informēja Aknīstes novada pašvaldībā.

Rekonstrukcijas rezultātā stadionam ir ierīkota gruntsūdeņu novadīšanas sistēma, tas ir kļuvis plašāks - izveidoti vairāku joslu skrejceliņi ar mākslīgo segumu, basketbola grozi, futbola laukums un tāllēkšanas sektors.

Aknīstes vidusskolas sporta stadiona rekonstrukcija veikta par pašvaldības līdzekļiem, būvdarbu izmaksas - 326 627 eiro.

Aknīstes vidusskolas sporta stadiona rekonstrukcijas projektu izstrādāja AS "Komunālprojekts", būvdarbus veica SIA "Ošukalns", būvuzraudzību nodrošināja SIA "EMVA".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)