Banner 980x90

Par Jēkabpils vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju ievēlēta Iveta Upmace

Daugavpils, 19.sept., LETA. Par Jēkabpils vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju ievēlēta Iveta Upmace, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Šodien Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (Latvijas Zaļā partija), atbilstoši likumā noteiktajai kārtībai, sasauca pirmo vēlēšanu komisijas sēdi. Sēdes darba kārtībā bija divi jautājumi- vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja ievēlēšana un komisijas sekretāra ievēlēšana. Komisijas locekļi vienbalsīgi par vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju ievēlēja Ivetu Upmaci, savukārt par vēlēšanu komisijas sekretāri vienbalsīgi tika ievēlēta Inese Rancāne – Beinaroviča.

7.septembrī Jēkabpils pilsētas domes sēdē tika ievēlēta Jēkabpils vēlēšanu komisija šādā sastāvā: Rasa Lukaševiča, Inese Rancāne - Beinaroviča, Edgars Graudiņš, Irina Laurenova, Iveta Upmace, Zigmārs Zemzars un Inita Sietniece.

Vēlēšanu komisija bija jāizveido, pamatojoties uz Republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisiju un vēlēšanu iecirkņu komisiju likuma 5.panta pirmo daļu, kas nosaka, ka republikas pilsētas vēlēšanu komisiju ievēlē attiecīgās republikas pilsētas dome triju mēnešu laikā pēc domes ievēlēšanas vai viena mēneša laikā pēc domes izveidošanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)