Banner 980x90

Pārbaudē Jēkabpils autobusu parkā nekonstatē bērna izsēdināšanas no autobusa gadījumu

Daugavpils, 13.febr., LETA. Jēkabpils autobusu parkā veiktajā pārbaudē nav konstatēts gadījums, kad no autobusa būtu izsēdināta 11 gadus veca meitene, aģentūrai LETA pastāstīja Jēkabpils autobusu parka vadītāja vietniece Aija Vetere.

Saistībā ar minēto atgadījumu tikuši paņemti paskaidrojumi gan no kontrolieres, gan autobusa vadītāja, kuri paskaidrojuši, ka nav bijis šāda gadījuma, kad kontroliere būtu izsēdinājusi bērnu no autobusa.

Autobusā, kurš 12.februārī plkst.11.20 atiet no pieturvietas "Poliklīnika", pieturvietā "Meža iela" iekāpa kontrolieres. Pārbaudot biļetes, ir bijis gadījums, kad kāda meitene nav varējusi atrast biļeti un viņa aicināta to meklēt, kamēr atrod. Neviens bērnam nav sacījis, ka viņam jākāpj laukā vai kā citādi viņai aizrādījis.

Uzņēmumā arī norādīja, ka saskaņā ar pastāvošajiem noteikumiem pasažieru pārvadātājiem ir tiesības noteiktā kārtībā izsēdināt bērnu no autobusa, nogādājot to tuvākajā policijas iecirknī. Taču Jēkabpilī šādu gadījumu pagaidām nav bijis. Arī šajā gadījumā bērnam nav lūgts pamest autobusu, izkāpt bijusi pašas meitenes izvēle.

Par uzņēmumā veiktās izmeklēšanas rezultātiem ir informēts arī portāls, kas sociālajos tīklos izplatījis aplamu informācija pa visu Latviju.

Uzņēmumā arī pauda izbrīnu par žurnālistu rīcību, kas, nepārbaudot informācijas patiesumu, izplatījuši to plašsaziņas līdzekļos, tādējādi, ceļot neslavu, un nodarot kaitējums uzņēmuma reputācijai.

Par gadījumu, kad 11 gadus veca meitene tikusi izsēdināta no autobusa, nepagaidot, kamēr bērns somā sameklē un uzrāda biļeti, pavēstījis Jēkabpils ziņu portāls "Radio1.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)