Banner 980x90

Pārdala 938 716 eiro kultūras un dabas mantojuma attīstīšanas projektiem Jēkabpilī

Rīga, 11.sept., LETA. Valdība otrdien nolēma pārdalīt 938 716 eiro Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) finansējuma, lai Jēkabpilī nodrošinātu kultūras un dabas mantojuma attīstīšanas projektu līdzfinansēšanu, liecina otrdien apstiprinātie attiecīgo Ministru kabineta noteikumu grozījumi.

Grozījumu anotācijā Kultūras ministrija skaidro, ka iniciatīvu pārdalīt ERAF finansējumu paudusi Latvijas Lielo pilsētu asociācija, kas 28.februāra biedru kopsapulcē pieņēma lēmumu par nepieciešamību atbalstīt Jēkabpils pilsētas pašvaldības iesaisti vietējos kultūras un dabas mantojuma attīstīšanas projektos.

Finansējums pārdalīts no degradēto teritoriju revitalizācijas finansējuma programmas.

Līdz ar finansējuma pārdalīšanu kultūras un dabas mantojuma attīstīšanas projektu realizācijai Jēkabpils pilsētas pašvaldībā, veikti grozījumi Ministru kabineta noteikumos, kas nosaka, kādi rezultatīvie rādītāji šiem ERAF atbalstītajiem projektiem ir jāsasniedz.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)