Banner 980x90

Pašvaldības policija sola saukt pie atbildības Viesītes ezera nesakārtoto krastu un peldvietu apsaimniekotājus

Jelgava, 17.apr., LETA. Tuvākajā laikā Pašvaldības policija apsekos Viesītes ezeru un nepieciešamības gadījumā sauks pie atbildības nesakopto krastu un peldvietu apsaimniekotājus, aģentūra LETA uzzināja policijā.

Policijas inspektors Jānis Pučinskis skaidroja, ka pagājušās nedēļas nogalē sadarbībā ar Valsts policiju veikts kārtējais reids Viesītes ezera teritorijā ar mērķi atklāt nelikumīgu zveju un kārtības noteikumu pārkāpumus gar ezera krastu.

"Diemžēl skats atklājās diezgan bēdīgs, visās vietās, īpaši ezera galā aiz "Pērlītes" peldvietas ir izmētātas pudeles, papīri un citi atkritumi. Lūgums peldvietu īpašniekiem stingri pievērsties šīm problēmām," aicināja Pučinskis, piebilstot, ka publiskajā peldvietā kārtējo reizi ir mēģināts piebraukt pie paša ezera, par ko liecina automašīnas riepu nospiedumi.

Tāpat reida laikā no ezera tika izvilkti vairāki priekšmeti, kā arī viens zvejas tīkls, par ko sākta administratīvā lietvedība.

"Tuvākajā laika apsekosim ezera krastus un par nekārtībām pie atbildības tiks saukti zemes īpašnieki, peldvietu īrnieki," informēja policijas inspektors.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)