Banner 980x90

Patēriņa kredīti internetā

Plānojot savu mēneša budžetu, noderīgs atbalsts būs patēriņa kredīts internetā. Tas noderēs, lai atmaksātu mācību maksu, lai beidzot realizētu virtuves remontu vai salabotu zobus. Kas piedāvā patēriņa kredītu internetā? To varēs uzzināt mājaslapā Comparo.lv, kur vienkopus pārredzamā tabulā varēs izpētīt uzticamākos ātrā kredīta izsniedzēju profilus.

Lai noformētu patēriņa kredītu, būs vajadzīgs dators ar interneta pieslēgumu, mobilais telefons, e-pasta adrese un konts kādā no Latvijas teritorijā esošajām bankām. Kredītiestādes mājaslapā būs jāizveido savs lietotāja profils. Sava bankas konta reģistrēšanas nolūkos uz kredītiestādes kontu būs jāpārskaita 0,01 eiro. Kad reģistrācija būs pabeigta un kredīta pieteikums noformēts, to izskatīs kredītiestādes speciālisti. 

Patēriņa kredīti internetā paredz saņemt naudas summu līdz pat EUR 3000. Piemēram, "BigBank" izsniedz naudas summu līdz EUR 3000 ar atmaksas termiņu 120 mēneši. "BigBank" par kredīta pieteikuma noformēšanu prasa lielāku komisijas maksu, kā arī gada procentu likme ir 9 procenti. "Credit24" pieejami EUR 3000 ar atmaksas termiņu 24 mēneši. Vivus.lv piedāvā kredīta maksimālo summu EUR 1500 ar atmaksas termiņu līdz 24 mēnešiem. Ja kredītu plāno atmaksāt īsākā laika posmā, tad mēneša maksājumi būs lielāki, ja izmantosi visus 24 mēnešus, tad attiecīgi mēnesī maksāsi mazāk. Protams, kredītiestādes nāk pretī saviem klientiem, piemēram, Vivus.lv šobrīd piedāvā 90 dienu ilgas kredītbrīvdienas. 

Comparo.lv būs iespējams aplūkot kredītiestādes profilu, klientu novērtējumu katrā atsevišķā kategorijā, kā arī licences. Turpat varēs apskatīt arī īstermiņa kredītu izsniedzēju profilus. Īstermiņa kredītos maksimālā pieejamā summa ir EUR 500 ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām. Īstermiņa kredīts būs īstais risinājums sīku finansiālu ķibeļu atrisināšanai. Kaut arī kredīta noformēšana ir ātra un vienkārša, rūpīgi izvērtē savus ikmēneša ienākumus. Vienreiz nokavēts maksājums var negatīvi atsaukties uz kopējo kredītvēsturi, kas tiek saglabāta vēl desmit gadus! Finansiālu grūtību gadījumā nekavējoties kontaktējies ar kredītiestādes speciālistiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (2)
Anonīms [Anonīms] Pirmdiena, 31. jūlijā, 2023, 18:21

Laba diena katram! Es vēlos izmantot šo mediju, lai pastāstītu jums par godīgu aizdevuma uzņēmumu, kas man palīdzēja saņemt komerciālu aizdevumu ar saprotamiem noteikumiem. viņi piedāvā visu veidu aizdevumus. Saziņas e-pasts: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447300508785

Anonīms [Anonīms] Pirmdiena, 31. jūlijā, 2023, 18:21

Laba diena katram! Es vēlos izmantot šo mediju, lai pastāstītu jums par godīgu aizdevuma uzņēmumu, kas man palīdzēja saņemt komerciālu aizdevumu ar saprotamiem noteikumiem. viņi piedāvā visu veidu aizdevumus. Saziņas e-pasts: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447300508785