Banner 980x90

Piektdien Jēkabpilī bezmaksas konsultāciju sniegs urologs

Pavasarī, viesojoties Latvijas reģionos, Latvijas Urologu asociācijas speciālisti turpinās 2014.gadā uzsāktās reģionālas izbraukuma konsultācijas. Speciālistu izbraukumi tiek organizēti ciešā sadarbībā ar Latvijas Lauku Ģimenes ārstu asociāciju (LLĢĀA), MFD veselības grupu un SIA "Arbor Medical Korporācija", un to laikā vīriešiem būs iespēja bez maksas saņemt urologu konsultācijas, kā arī veikt prostatas veselībai nozīmīgus izmeklējumus.

Reģionālie izbraukumi vīriešu veselības atbalsta kampaņas ietvaros norisinās kopš 2014.gada novembra un kopumā ir veikti jau 19 speciālistu izbraukumi visos Latvijas novados, pilsētas informācijas portālam Jekabpils24.lv ziņo izbraukumu rīkotāji.

Pieņemti teju 400 pacientu, no kuriem vislielākais interesentu skaits ir bijis Grobiņā un Balvos – vairāk nekā 30 pacientu vienā pieņemšanas reizē.

Piektdien, 10.aprīlī, no plkst.11, uroloģe Egita Deine pieņems pacientus Jēkabpils reģionālajā slimnīcā. Tālruni pierakstam: 65237840.

Visos speciālistu izbraukumos būs iespēja veikt arī bezmaksas vēdera dobuma sonogrāfiju, ja pēc ārsta ieskatiem tā būs nepieciešama. Lūgums vizīti iepriekš pieteikt pa norādīto tālruņa numuru.

Reģionālās vizītes turpināsies visu 2015.gadu, tādēļ ikviens, kurš vēlētos saņemt speciālista konsultāciju, var vērsties pie sava ģimenes ārsta, kurš sazināsies ar Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociāciju un iespēju robežās tiks nodrošināta urologa vizīte arī citās Latvijas pilsētas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)