Banner 980x90

Pirmajā jaunā sasaukuma domes sēdē amatu var zaudēt Jēkabpils mērs Salcevičs

Jelgava, 21.jūn., LETA. Šodien plkst.11 tiek sasaukta jaunievēlēto Jēkabpils domes deputātu pirmā domes sēde, kurā amatu var zaudēt pašreizējais domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs (Jēkabpils reģionālā partija).

Latvijas Zaļās partijas (LZP) deputāts Raivis Ragainis aģentūrai LETA iepriekš apliecināja, ka LZP Jēkabpilī apvienojusies ar vēl četriem domē ievēlētajiem politiskajiem spēkiem - "Saskaņu", "Latvijas zemnieku savienību", "Latvijas reģionu apvienību" un "KPV LV", turklāt balsojumā par mēra amatu jaunajai koalīcijai esot garantēta arī astotā balss.

Salcevičs aģentūrai LETA iepriekš pauda, ka nekas līdz galam vēl nav izlemts, kā arī uzsvēra, ka skaidrība par koalīciju būs tad, kad notiks balsošana par domes priekšsēdētāja iecelšanu.

Tāpat Salcevičs uzsvēra, ka ir uzvarējis vēlēšanās, bet nenostāšoties opozīcijā un ir gatavs ar savu pieredzi palīdzēt strādāt jaunajai komandai.

LETA jau ziņoja, ka pašvaldību vēlēšanās Jēkabpilī būtiski sarucis atbalsts Salceviča partijai, pašvaldībā iekļuvušas deviņas partijas, līdz ar to sarežģītas koalīcijas veidošanas sarunas jau tika prognozētas.

Jēkabpils reģionālā partija pilsētas domē ir ieguvusi trīs deputātu krēslus, "Saskaņa" un Latvijas Zaļā partija - pa diviem, pārējie seši domē iekļuvušie politiskie spēki - pa vienam, liecina provizoriskie vēlēšanu rezultāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)