Banner 980x90

"Uzņēmēju dienās Zemgalē 2016" Jelgavā pārstāvēta arī Jēkabpils pilsēta

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau otro gadu pēc kārtas Jēkabpils uzņēmēji ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības finansiālu atbalstu kopīgā stendā piedalījās "Uzņēmēju dienās Zemgalē 2016" Jelgavā, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laura Afanasjeva

Šogad Jēkabpils pilsētu pārstāvēja vairāki ražotāji - viens no vadošajiem puķkopības produkcijas audzētājiem Latvijā, kas piedāvā klientiem plašu podu puķu sortimentu klāstu – SIA "Sedumi". SIA "Viola- Stils", kas ir vienīgais uzņēmums pasaulē, kas 2000.gadā uzsāka bezvīļu trikotāžas apģērbu ražošanu. "Viola-Stils" kolekciju apģērbus ir iecienījuši pircēji visā pasaulē, tajā skaitā arī slavenības, kā arī drukas un reklāmas studija "Vērtīgs", kuras pamatdarbība ir drukas pakalpojumu sniegšana, papīra izstrādājumu ražošana un reģionā vienīgā bezmaksas žurnāla "Vērtīgs" izdošana.

Par pieejamajām piedzīvojumu un atpūtas nometnēm bērniem un jauniešiem informēja nometnes "Zemūdens valstība" pārstāvji, savukārt to, ko vasarā piedzīvot un apmeklēt Jēkabpilī varēja uzzināt pie Jēkabpils Tūrisma informācijas centra un Kultūras pārvaldes speciālistiem. Muzikālu sveicienu izstādes apmeklētājiem sniedza arī muzikālā Brišku ģimene jeb apvienība "Muskatrieksts".

"Uzņēmēju dienās Zemgalē 2016" rīkoja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Jelgavas pilsēta sadarbībā ar Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociāciju un AS Latvijas Gāze atbalstu.

Pasākumā piedalījās ap 190 dalībnieki no visa Zemgales reģiona, kuri prezentēja savu produkciju un piedāvātos pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)