Banner 980x90

Sakarā ar Dūmu, Atmodas un Kadiķu ielu pārbūvi, Bebru mikrorajona iedzīvotājus aicina uz kārtējo sanāksmi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
17.jūnijā, saskaņā ar publiskā iepirkuma rezultātiem, Jēkabpils pilsētas pašvaldība noslēdza līgumu ar SIA "Ošukalns" par Dūmu, Atmodas un Kadiķu ielu pārbūvi. Saistībā ar būvdarbu uzsākšanu, Bebru mikrorajona iedzīvotāji 14.jūlijā plkst.18.00 tiek aicināti uz otro tikšanos ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības un būvdarbu veicēja SIA "Ošukalns" atbildīgajiem speciālistiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laura Afanasjeva, speciālisti informēs par būvdarbu gaitu un atbildēs uz iedzīvotāju interesējošiem jautājumiem. Sanāksmē piedalīsies arī Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs un priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības jautājumos Aivars Kraps.

Tikšanās vieta - basketbola laukumā starp Bebru ielas mājām nr.8, nr.22 un nr.24.

Pārbūves darbus plānots veikt līdz 2017.gada novembra vidum. Pārbūves darbu ietvaros tiks atjaunoti lietus ūdens, kanalizācijas, ūdensvadu tīkli, uzstādīti jauni apgaismes stabi, atjaunots ielu segums, veikta teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana, kā arī ievērojami tiks palielināts automašīnu stāvvietu skaits. Līguma kopējā summa bez PVN ir 2 295 445, 24 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)