Banner 980x90

Sāktas sarunas par Asares pamatskolas likvidāciju

Daugavpils, 7.dec., LETA. Aknīstes novadā sāktas sarunas par Asares pamatskolas likvidāciju. Ir bijušas tikšanās ar skolas darbiniekiem un audzēkņu vecākiem, aģentūra LETA noskaidroja Aknīstes novada pašvaldībā.

Savukārt nākamnedēļ, 14.decembrī, ir paredzēta tikšanās ar iedzīvotājiem, lai diskutētu par skolas ēkas turpmākās izmantošana iespējām.

Patlaban astoņās klasēs minētajā mācību iestādē izglītojas 18 apmācāmie, 1.klasē nav neviena skolēna. Nākamgad mācības Asares pamatskolas 1.klasē varētu sākt aptuveni divi skolēni.

Skolas likvidācijas gadījumā skolēni varētu turpināt mācības tuvējā Aknīstes vidusskolā vai arī Jēkabpils novada teritorijā esošajā Rubeņu pamatskolā.

Asares pamatskolā nodarbināto personu skaits, kam tā būtu pamata darba vieta, neesot liels, paskaidroja pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)