Banner 980x90

Salas novadā apvienos Biržu internātpamatskolu un Biržu pamatskolu

Daugavpils, 2.marts, LETA. Salas novada dome nolēmusi līdz šī gada 31.augustam reorganizēt Salas pagastā esošās Biržu internātpamatskolu un Biržu pamatskolu tās apvienojot, aģentūru LETA informēja Salas novada pašvaldībā.

Jaunizveidotā Biržu pamatskola būs reorganizēto Biržu internātpamatskolas un Biržu pamatskolas saistību pārņēmēja.

Ar izglītības iestāžu reorganizācijas procesa nodrošināšanu saistītie izdevumi, tiks samaksāti no valsts un pašvaldības budžeta finanšu līdzekļiem.

Salas novada dome izveidojusi arī izglītības iestāžu reorganizācijas darba grupu no desmit cilvēkiem, kuru vadīs Salas novada domes priekšsēdētāja Irēna Sproģe. Darba grupai uzdots sagatavot un nākošajā Salas novada domes sēdē iesniegt apstiprināšanai izglītības iestāžu reorganizācijas plānu, kā arī koordinēt izglītības iestāžu reorganizāciju.

Biržu internātpamatskolas un Biržu pamatskolas reorganizācijas mērķis ir nodrošināt Salas novada pašvaldības finanšu līdzekļu, materiāltehnisko un personāla resursu racionālu un efektīvu izmantošanu, paaugstināt izglītības kvalitāti, izveidojot mūsdienīgu pamatskolu, kas piedāvās pirmsskolas un pamatizglītības programmas atbilstoši izglītojamo vajadzībām, nodrošināt atbalsta personāla un pedagoģiskā personāla pieejamību, integrējot abu izglītības iestāžu labo pieredzi un tradīcijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)