Banner 980x90

Salcevičs ziņas par savu gāšanu no amata neuztver nopietni

Valmiera, 9.jūn., LETA. Līdzšinējās Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs (Jēkabpils reģionālā partija) ziņas par to, ka pilsētā izveidojusies vēl viena koalīcija, kas grasās viņam atņemt pilsētas vadītāja amatu, neuztver nopietni.

Nekas nav vēl nav izlemts, vērtēja Salcevičs un pavēstīja, ka opozīcijā negrasās strādāt. "Mani nevarēs iedzīt stūrī un aizbāzt muti," teica politiķis.

Jau vēstīts, ka Jēkabpilī Latvijas Zaļā partija (LZP) deputāta Raivja Ragaiņa vadībā apvienojusies ar vēl četriem domē ievēlētajiem politiskajiem spēkiem - "Saskaņa", "Latvijas zemnieku savienība", "Latvijas reģionu apvienība" un "KPV LV".

Jaunveidojamās koalīcijas deputāti lūguši Jēkabpils pilsētas vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju sasaukt pirmo pašvaldības domes sēdi 15.jūnijā.

LETA jau ziņoja, ka pašvaldību vēlēšanās Jēkabpilī būtiski sarucis atbalsts Salceviča partijai, pašvaldībā iekļuvušas deviņas partijas, līdz ar to gaidāmas sarežģītas koalīcijas veidošanas sarunas.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas dati, Salceviča Jēkabpils reģionālā partija ir savākusi 22,52% balsu salīdzinājumā ar 31,63% 2013.gada pašvaldību vēlēšanās.

Vairāk par 5% balsu Jēkabpilī ir ieguvuši vēl astoņi saraksti: "Saskaņa" - 16,68%, Latvijas Zaļā partija - 14,49%, Latvijas Reģionu apvienība - 7,88%, "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - 7,63%, Latvijas zemnieku savienība - 7,6%, partija "KPV LV" - 7,03%, "Gods kalpot mūsu Latvijai" - 6,34%, un "Latgales partija" - 5,16%.

Līdz ar to Jēkabpils reģionālā partija pilsētas domē varētu būt ieguvusi trīs deputātu krēslus, "Saskaņa" un Latvijas Zaļā partija - pa diviem, pārējie seši domē iekļuvušie politiskie spēki - pa vienam, liecina aģentūras LETA veiktie provizoriskie aprēķini.

https://infogr.am/velesanu_rezultati_jekabpili

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)