Banner 980x90

Sārts: Latvijā ir vērojamas hibrīdkara pazīmes, lai gan situācija Eiropā šajā jautājumā sāk pasliktināties

Jānis Sārts/ Foto no video
Jānis Sārts/ Foto no video

Hibrīdkara pazīmes vērojamas arī Latvijā, jo citviet Eiropā situācija šajā jautājumā ir pasliktinājusies, trešdienas, 17.februāra, rītā intervijā LTV raidījumam "Rīta Panorāma" atzina NATO Stratēģiskās komunikācijas Izcilības centra direktors, bijušais Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Sārts.

Pēc Sārta domām, ka hibrīdkarš nenotiek tikai Ukrainā, bet tas jau sāk izplesties pa visu Eiropu un pamazām izplatās Centrāleiropas un Skandināvijas valstīs, līdz ar to jāatceras, ka hibrīdkarš arī var nonākt līdz reālai militārai darbībai.

"Kopumā situācija ir pasliktinājusies un hibrīdkara pazīmes ir vērojamas arī Latvijā," piebilda Sārts.

Turklāt analizējot situāciju ar "Sputnik" versijas latviešu valodā - "sputniknews.lv - atklāšanu, Sārts sacīja, ka neraugoties uz Krievijas mazinātu budžetu un izdevumiem, tiek atvēlēta nauda šādiem propagandas projektiem kā "Sputnik".

Uz jautājumu, ko šādā situācija darīt, Sārts atbildēja, ka labākais līdzeklis ir ignorance, vienkārši ignorēt, ka šāda interneta vietne ir.

Plašāk skatieties LTV Ziņu dienesta sagatavotajā video sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)