Banner 980x90

Septembrī par 3,5% samazināsies apkures tarifs Jēkabpilī

Rīga, 30.jūl., LETA. 1.septembrī spēkā stāsies jaunais SIA "Jēkabpils siltums" tarifs, kas būs par 3,5% mazāks nekā pašlaik, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Aiga Sleže.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija apstiprinājusi siltumenerģijas tarifu 54,22 eiro par megavatstundu. Tas ir par 3,5% mazāk, salīdzinot ar spēkā esošo tarifu – 56,2 eiro par megavatstundu.

"Jēkabpils siltums" jaunu siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektu regulatorā varēja iesniegt, jo uzņēmums pēdējo gadu laikā veica divus lielus siltumtrašu rekonstrukcijas projektus - Celtnieku ielas mikrorajonā un Vienības, Brīvības ielas trašu posmu rekonstrukciju -, skaidroja "Jēkabpils siltuma" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko. Pateicoties veikto projektu ekonomiskajam ieguvumam, tajā skaitā, samazinot arī siltuma zudumus trasēs, bija iespējams iesniegt jaunu tarifa projektu, kas paredz tarifa samazinājumu siltumenerģijai.

"Firmas.lv" dati liecina, ka pašvaldības kapitālsabiedrības "Jēkabpils siltums" apgrozījums pērn bijis 3 452 850 eiro, bet peļņa sasniegusi 254 597 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)