Banner 980x90

SPA – kur braukt un ko izvēlēties

Lietuva ir iecienīts SPA ceļojumu galamērķis, kas atrodas pāris stundu brauciena attālumā. Kaimiņu zemē varam izbaudīt lieliskus atpūtas piedāvājumus gan uz dažām dienām, gan kārtīgu atvaļinājumu par pieejamām cenām. Kādu galamērķi izvēlēties un kādus SPA priekus izbaudīt Lietuvā, ja domājat par atpūtu šajā valstī? Esam apkopojuši informāciju, kas noderēs ikvienam, kurš vēlas izbaudīt Lietuvas piedāvātos SPA pakalpojumus.

Birštona – Lietuvas minerālūdens kūrortpilsēta
Lietuvas pilsēta Birštona jau izsenis ir vilinājusi atpūtniekus ar savu skaisto dabu, mieru un it īpaši minerālūdeni. Šo pilsētu sauc arī par 70 avotu kūrortu. Tāpat šajā pilsētā ir plašs un mūsdienīgs sanatoriju, ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumu piedāvājums. Rāmu un atjaunojošu atpūtu un SPA procedūras Birštonas viesnīcās un sanatorijās var papildināt ar dažādiem aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kas pieejami šajā pilsētā, – var doties pārgājienā, izbraukt ar velosipēdu, doties braucienā ar laivu utt. Tāpat šajā pilsētā ir arī bagātīgs kultūras pasākumu piedāvājums, tāpēc, ja plānojat doties uz šo pusi, varat savu SPA Lietuvā apvienot arī ar citiem patīkamiem atpūtas veidiem.

Populāras vietas Birštonas kūrortpilsētā, ko atpūtnieki izvēlas, lai izbaudītu SPA Lietuvā, ir "Royal Spa Residence", "Vytautas Mineral Spa", sanatorijas "Egles" un "Tulpes", kā arī citas lieliskas atpūtas vietas, kur izbaudīt mieru un lieliskas SPA procedūras. 

Palanga – SPA atpūta pie Baltijas jūras
Palanga ir vēl viena lieliska vieta, kur izbaudīt savu sapņu atvaļinājumu un SPA atpūtu. Šī pilsēta atrodas Baltijas jūras karstā un ļauj izbaudīt visus piejūras kūrortpilsētai raksturīgos labumus – svaigu gaisu, priežu mežus, veldzējošu jūru, minerālo ūdeņu baseinus un mieru. Palanga arī lepojas ar daudzām augstas kvalitātes SPA viesnīcām un sanatorijām, kur varat atjaunot spēkus, izbaudīt rūpes par sevi. Ja uz SPA Lietuvā dodaties pirmos reizi, tad noteikti ir vērts sākt ar Palangu, jo nebūsiet vīlušies.

Palangā arī varat apskatīt fantastisko Birutes parku, ko dēvē par Palangas pērli, Palangas Dzintara muzeju, iepazīt pilsētu velosipēda mugurā, jo Palanga ir patiesi draudzīga pilsēta velosipēdistiem. Tāpat arī bērniem pieejams apjomīgs rotaļu parks. Un tas viss vienā brīnišķīgā pilsētā. Palangā populāri kūrorti un viesnīcas – "SPA Amber Palace", "Gradiali", "Hotel Vanagupe", "Energetikas" un vēl citas lieliskas vietas, kur baudīt SPA Lietuvā.

Druskininki – kūrortpilsēta pie Nemunas upes
Ja jāizveido Lietuvas labāko SPA pilsētu tops, tad Druskininki noteikti ir šajā sarakstā. Druskininki ir viens no iemīļotākajiem atpūtnieku un SPA cienītāju galamērķiem Lietuvā. Šo pilsētu ieskauj meži un tai cauri tek Nemunas upe, pa kuru var doties izbraucienā ar kuģīti. Druskininkos ir viens no lielākajiem un senākajiem veselības kūrortiem "Egle". Tāpat šeit ir arī "Grand SPA Lietuva", kas piedāvā procedūras tikai ar dabīgu ārstniecisko minerālūdeni, ko iegūst turpat pie SPA centra. Vēl pilsētā ir arī lielisks ūdens atrakciju parks un kalnu slēpošanas arēna zem jumta, kas darbojas gan ziemā, gan vasarā.

Labākie atpūtas piedāvājumi  – ieskaties lieliskadavana.lv
Protams, ka baudīt SPA procedūras var daudzās pilsētās, viesnīcās, sanatorijās un kūrortos. Lai gūtu priekšstatu par to, ko tad šie kūrorti piedāvā un kādas ir atpūtas izmaksas, ar visu vajadzīgo ērti varat iepazīties vietnē, kur vienuviet apkopoti labākie un izdevīgākie SPA piedāvājumi gan Lietuvā, gan Latvijā. Turpat arī ērti varat iegādāties šos atpūtas piedāvājumus, kas aizņems vien dažas minūtes. Pirkumu iespējams arī noformēt kā dāvanu karti, ja gribat SPA uzdāvināt kādam citam. Regulāri ir pieejami arī īpaši piedāvājumi par samazinātu cenu, kas ļaus ietaupīt, plānojot savu atpūtu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)