Banner 980x90

Tuvākajā diennaktī ilgstoši līs un kļūs krietni vēsāks

Rīga, 16.apr., LETA. Pirmdienas vakarā Latviju no dienvidrietumiem sāks šķērsot plaša lietus zona, valsts austrumus tā pametīs otrdienas pievakarē, prognozē sinoptiķi.

Daudzviet līs ilgstoši, brīžiem - stipri. Nokrišņu summa valsts lielākajā daļā sasniegs 10-20 milimetru.

Gaidāma arī dūmaka, vietām veidosies migla. Sākot ar Kurzemi, vējš iegriezīsies no ziemeļiem, ziemeļrietumiem un kļūs mērens.

Gaisa temperatūra no rīta, valsts austrumos dienas gaitā pazemināsies līdz +3..+12 grādiem. Pirms lietus sākuma otrdienas rītā vietām valsts austrumos gaiss vēl iesils līdz +17 grādiem.

Rīgā otrdienas naktī un dienas pirmajā pusē gaidāms ilgstošs lietus un dūmaka, iespējams arī stiprs lietus. Gaisa temperatūra otrdienas rītā pazemināsies līdz +4 grādiem, dienā kļūs tikai nedaudz siltāk un vējš mēreni pūtīs no ziemeļrietumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)