Banner 980x90

Vai naudas aizdevums no 20 gadu vecuma ir prātīga ideja?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Patstāvīga dzīve un finansiāla neatkarība ir ikviena jaunieša mērķis, tāpēc daudzi cenšas pēc iespējas ātrāk uzsākt darba gaitas. Visi cilvēki pakāpeniski iemācās plānot finanses, taču līdz brīdim, kad papildu nauda mēneša beigās nav nepieciešama, var paiet zināms laiks. Pēc finanšu palīdzības var vērsties pie ģimenes vai draugiem, taču ne vienmēr tuvinieki var nekavējoties aizdot nepieciešamo naudas summu. Šādās situācijās par palīgu var kļūt ātrais kredīts, jo naudas aizdevums no 20 gadu vecuma ir pieejams bez ķīlas un galvojuma.

Trīs pamatoti kredīta izmantošanas mērķi jauniešiem
Ātrais kredīts ir domāts neparedzētu situāciju risināšanai. Ja bez papildu naudas summas radīsies problēmas, piemēram, parādi, vai neizdosies iegādāties ikdienai nepieciešamas preces, teiksim, medikamentus vai mācību līdzekļus, var apsvērt pieteikšanos kredītam. Visbiežāk jaunieši aizņemas, lai apmaksātu
- īri vai veiktu garantijas iemaksu par dzīvokli;
- komunālos maksājumus;
- studiju maksu.

Ātrais kredīts var noderēt arī tad, ja nākas remontēt sadzīves tehniku vai mājas komunikācijas. Papildu naudu nedrīkst aizņemties, lai veiktu nepārdomātus pirkumus vai segtu citus parādus. Kredīts nozīmē tēriņus tuvā nākotnē, tāpēc vienmēr apsver aizdevuma plusus un mīnusus un aizņemties tikai tad, ja Tev ir stabili ienākumi: alga vai stipendija.

Jauniešiem draudzīgs aizdevējs
Aizdevējs Ondo.lv piedāvā naudas aizdevums no 20 gadu vecuma apjomā no 50 līdz 300 eiro. Aizņemoties atkārtoti, kredīta summa var būt lielāka, kas ir līdz pat 425 eiro. Ja Tavs ienākumu līmenis ir stabils un Tu meklē iespēju aizņemties izdevīgi, Ondo.lv piedāvājums būs Tev piemērots. Pirmais aizdevums ir ar 100 % atlaidi komisijas maksai, kas nozīmē, ka atmaksāsi tikpat, cik aizņēmies. Ondo.lv kredīta atmaksas termiņš ir 10–30 dienas. 
Ondo.lv:
- piedāvā izdevīgus aizdevuma nosacījumus jaunajiem klientiem;
- ir Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedrs, kas strādā atbilstoši Labās prakses standartam;
- piedāvā aizņemties gan tiešsaistē, gan ar mobilā telefona starpniecību, izmantojot Ondo.lv mobilo aplikāciju.

Kredīta summai nevajadzētu pārsniegt 20 % no Taviem mēneša ienākumiem, lai atmaksātu kredītu bez sarežģījumiem. Papildu informāciju par ātrajiem kredītiem meklē www.ondo.lv! Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)