Banner 980x90

Vakanču gadatirgū Jēkabpilī potenciālās darba vietas atraduši vairāk nekā 100 darba meklētāji

Daugavpils, 29.marts, LETA. Vakanču gadatirgū Jēkabpilī potenciālās darba vietas atraduši un uz darba pārrunām uzaicināti 106 darba meklētāj, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Lai veicinātu nodarbinātību un iedzīvotāju profesionālo pilnveidi Jēkabpilī un tuvākajā apkārtnē, Jēkabpils pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Nodarbinātības Valsts aģentūru rīkoja nu jau trešo "Vakanču gadatirgu". Tajā darba devēji no Jēkabpils un apkārtējiem novadiem piedāvāja brīvās vakances un prakses vietas savos uzņēmumos, bet darba meklētājiem bija iespēja iepazīties ar pieejamām vakancēm pilsētā un tuvākajā reģionā. Pasākumā interesenti varēja iegūt informāciju arī par profesionālās pilnveides iespējām.

Kopumā Vakanču gadatirgū tika piedāvāti vairāki simti potenciālo vakanču, visplašāk bija pārstāvētas kokapstrādes, tirdzniecības, lauksaimniecības, būvniecības un ceļu būves nozares.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP) atzīst, ka šāds pasākums ir labs veids kā, nodrošinot tiešu kontaktu ar darba devēju, sekmēt bezdarba līmeņa mazināšanos un pilsētas iedzīvotāju labklājības celšanos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)