Banner 980x90

Viesītē bijušajās skolas internāta telpās par 50 000 eiro veido radošo rezidenci

Rīga, 14.febr., LETA. Februārī bijušajās skolas internāta telpās Viesītē sākta radošās rezidences izbūve, kuras kopējās izmaksas ir 50 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja Viesītes novada pašvaldībā.

Īstenojot projektu, tiks veikta telpu pārbūve ar lietošanas mērķa maiņu bijušās Viesītes skolas internāta ēkas otrajā stāvā, Brīvības ielā 8. Viesītes radošās rezidences telpas būs pieejamas novada iedzīvotājiem un viesiem plenēru laikā radīto mākslas darbu apskatei. Tāpat telpās būs iespēja tikties ar māksliniekiem plenēru laikā. Tā būs arī īstermiņa uzturēšanās vieta radošo profesiju pārstāvjiem plenēru laikā.

Pamatojoties uz veikto iepirkumu, pašvaldība noslēgusi līgumu ar SIA "Defass-D" par telpu izbūvi, savukārt SIA "Buvkon" nodrošinās būvuzraudzību.

Projekts tiek īstenots ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu. Tā kopējais budžets ir 50 000 eiro, no kuriem 45 000 eiro sedz fonds, bet 5000 ir pašvaldības līdzfinansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)