Banner 980x90

Viesītē darbu sācis jauns skaistumkopšanas salons

Foto: Viesite.lv
Foto: Viesite.lv

9.novembrī savu darbību uzsāka skaistumkopšanas salons "Magnolia". Tas ir pirmais salons Viesītē un tā novadā, kas sniedz sejas procedūru pakalpojumus un ķermeņa vaksāciju, pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv uzzināja Viesītes novada pašvaldībā.

Mūsdienās svarīgs ir ārējais izskats, tāpēc lai labi izskatītos ir nepieciešama kāda no sejas procedūrām. Pirms procedūras veikšanas, skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā izvērtē sejas ādas stāvokli un piedāvā visefektīvāko risinājumu tās uzlabošanai vai vienkārši labsajūtai, kā arī izvēlas tieši Jūsu ādas tipam piemērotākos kosmētiskos līdzekļus un procedūras.

Salonā piedāvā septiņas sejas procedūras, tādas kā :

* Sejas, kakla un dekoltē zonas mitrināšanu. Mitrināšanas laikā ādas kopšana notiek divos virzienos – no iekšpuses un ārpuses. Hialuronskābe, tās monomērs; NFM (Dabiskās Mitrināšanas Faktori) un pantenols nodrošina izteiktu ilgstošu virspusējo un dziļo ādas slāņu mitrināšanu "no iekšpuses". Keramīdi, linolskābes, piena proteīni (proceramīdi) mitrina dermu "no ārpuses", nostiprinot ādas barjeru, kompensē mitruma zudumu un cīnās ar ādas novecošanās pazīmēm. Procedūras ilgums:  1h 30min.

* Sejas, kakla un dekoltē zonas barošana. Barojoša sejas ādas kopšana uz bišu māšu pieniņa un žeņšeņa bāzes. Pateicoties sinerģiskajam efektam – uzlabo šūnu vielmaiņu un veicina to atjaunošanās procesus. Tonizē ādu kā arī piegādā ar skābekli. Procedūras ilgums: 1h 30min

* Sejas, kakla un dekoltē zonas balināšana. Inovatīva pretnovecošanās ādas balinoša programma, kura atrisina ne tikai estētiskās problēmas, tādas kā "bāla, nedzīva" sejas ādas krāsa, "tumšie" pigmentācijas plankumi, bet arī sniedz pilnvērtīgu atjauninošu efektu. Dotā programma darbojas uzreiz vairākos virzienos: pateicoties klasisko balinošo ingredientu izmantošanai, tā balina ādas virsējos slāņus (epidermālo slāni), stimulē dziļos epidermas slāņus, izlīdzinot toni, likvidējot visas redzamās novecošanās pazīmes. Augu histomēriskās šūnas uzlabo ādas tekstūru, kā arī iedarbojas uz grumbām no iekšpuses. Procedūras ilgums: 1h 30min.

* Sejas, kakla un dekoltē zonas pretgrumbu līnija. Šī līnija ir izstrādāta ar mērķi novērst un likvidēt esošās grumbas, vecuma ietekmes sejas ovāla izmaiņu korekcija, ādas liftingu. Daudzfunkcionālajai atjaunojošajai ormulai piemīt spēcīga reģenerējoša iedarbība, kura paielina kolagēna un elastīna saturu, palīdz aizsargāt ādu pret brīvo radikāļu radīto nelabvēlīgo ietekmi un novērš ādas novecošanos. Procedūras ilgums: 1h 30min.

* C vitamīna ievadīšana virspusēji sejas, kakla un dekoltē zonā. Vitamīns C ir viens no galvenajiem ādas skaistuma un veselības avotiem. Ievērojami uzlabo sejas ādas krāsu, padarot to gludu un mirdzošu. Atbrīvo no tumšiem plankumiem, kuri radušies ultravioletā starojuma, kā arī hormonālo izmaiņu rezultātā, paaugstina audu tonusu un elastību, veicinot jaunu kolagēna un elastīna šķiedru veidošanos, izlīdzina ādas tekstūru, pasargājot ādas jutīgo virslāni. Procedūras ilgums: 1h 30min.

* Sejas ādas manuālā tīrīšana. Sejas tīrīšanas laikā tiek attīrīta āda no netīrumiem, atmirušajām šūnām, komedoniem, miliumiem un pustulām. Pēc manuālās sejas tīrīšanas ādai būs neliels apsārtums, kas ir normālā ādas rekacija pēc tīrīšanas. Procedūras ilgums: 1h 30min – 2h.

* Klasiskā sejas, kakla un dekoltē zonas masāža. Sejas masāža ir viena no svarīgākajām sejas ādas procedūrām. Masāža nostiprina sejas muskuļus, uzlabo asinsriti, vielmaiņu, ādas funkcijas, aizkavēt grumbiņu rašanos, uzlabot ādas krāsu un uzlabo nervu sistēmu. Procedūras ilgums: 1h.

Skaistumkopšanas salonā "Magnolia" ir pieejama arī uzacu korekcija ar vasku, uzacu un skropstu krāsošana.

Salons atrodas Viesītē, Raiņa ielā 5. Strādā otrdienās un trešdienās no 9.00 līdz 18.00 pēc iepriekšējā pieraksta. Plašāka informācija salonā "Magnolia" O.-T. 9-18 vai pa tālruni 22478864.

Skaistumkopšanas salonā "Magnolia" ir iespējams iegādāties dāvanu kartes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)