Banner 980x90

Viesītē uzstādīs stēlu Lāčplēša Kara ordeņa kavalieru piemiņai

Jelgava, 25.jūn., LETA. Viesītē tiks uzstādīta stēla Lāčplēša Kara ordeņa kavalieru piemiņai, lēmusi Viesītes novada dome.

Granīta stēla Lāčplēša Kara ordeņa kavalieru piemiņas saglabāšanai tiks uzstādīta, atsaucoties projekta "Atceries Lāčplēšus" aicinājumam. Atbildīgais par informācijas apkopošanu par ordeņa kavalieriem būs Viesītes muzejs "Sēlija".

Plānots, ka piemiņas objektu izveidos SIA "Akmens apstrādes centrs AKM", un tam pašvaldības budžetā paredzēti 3726 eiro.

Jaunsardzes un informācijas centra iniciētā projekta "Atceries Lāčplēšus" iecere ir apzināt Lāčplēša kara ordeņu kavalierus, kas varonīgi cīnījās par Latvijas valsti, un uzstādīt cienīgu piemiņas zīmi stēlas veidolā kā pateicību no Latvijas tautas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)