Banner 980x90

Viesītes novada dome lēmusi rīkot atkārtotu zaudējumus cietušās SIA "Pērlīte" kapitāldaļu izsoli

Jelgava, 16.marts, LETA. Viesītes novada dome lēmusi rīkot atkārtotu zaudējumus cietušās pašvaldības SIA "Pērlīte" kapitāldaļu izsoli, aģentūra LETA uzzināja domē.

Deputāti lēma uzņēmuma izsoles sākumcenu atstāt 65 000 eiro, tāpat kā pirmajā izsolē. Atbildīgā par izsoles organizēšanu būs pašvaldības juriste Ināra Erte.

Domē secināts, ka "Pērlītes" darbības veidi neatbilst pašvaldības funkcijām, līdz ar to ieguldīt līdzekļu uzņēmumā nav lietderīgi.

Jau vēstīts, ka kempingu apsaimniekojošā uzņēmuma kapitāldaļu izsolei bija jānotiek decembra beigās, taču tai nepietiecās neviens pretendents. Domes deputāti lēma pārtraukt izsoli un atgriezt uzņēmumu pašvaldības bilancē.

Izsoles sākumcena tika plānota 65 000 eiro apmērā.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka pašvaldības uzņēmums, kas nodarbojas ar kempinga apsaimniekošanu, 2016.gadā apgrozījis 30 474 eiro. "Pērlīte" turpināja strādāt ar zaudējumiem, un 2016.gadā tie bija 9515 eiro, salīdzinot ar 7851 eiro zaudējumiem 2015.gadā.

Kempingā izvietotas vairākas mājiņas, pirts, šķēršļu trase.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)