Banner 980x90

Viesītes novada Elkšņu ciemā par 30 602 eiro labiekārtos atpūtas vietu

Jelgava, 26.jūl., LETA. Viesītes novada pašvaldība, īstenojot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) līdzfinansēto projektu, kura kopējās izmaksas ir 30 602 eiro, Elkšņu ciemā labiekārtos atpūtas vietu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Projekta mērķis ir izveidot labiekārtotu aktīvās atpūtas vietu Elkšņu ciemā, tādējādi nodrošinot atbalstu dažādām sabiedrības grupām, īpaši bērniem, jauniešiem, veidojot draudzīgu un atbalstošu vidi laukos.

Paredzēts izveidots aktīvas atpūtas laukumu ar mazajām arhitektūras formām - lapeni, dambretes laukumu, solu, atkritumu urnu, bērnu rotaļu elementiem. Tāpat plānots ierīkot akmens dārzu, bet, lai vietu padarītu pievilcīgu, tiks nobruģēti celiņi. Teritorijā tiks uzstādīts informatīvi izglītojošs stends ar novada karti, informāciju par apkārtnes dabu, tai skaitā putniem, kā arī "Alīdas kafeju", kas ir vietas vizītkarte.

Projekta kopējās izmaksas ir 30 602 eiro - 27 000 eiro ir ELFLA līdzfinansējums, bet 3602 eiro pašvaldības līdzekļi.

Ieceri plānots īstenot līdz nākamā gada rudenim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)