Banner 980x90

Viesītes novada pašvaldība saņem atbalstu videonovērošanas tīkla ierīkošanai novadā

Jelgava, 28.jūn., LETA. Viesītes novada pašvaldība saņems Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu, lai novadā ierīkotu videonovērošanas tīklu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Projekta "Videonovērošanas tīkla izveide Viesītes novadā" vispārējais mērķis ir sakārtot publisko ārtelpu, lai uzlabotu iedzīvotāju drošību Viesītes novadā. Īstenojot ieceri, plānots izveidot videonovērošanas tīklu, uzstādot 13 videokameras ar nepieciešamo aprīkojumu Elkšņos, Lonē, Ritē un Viesītē.

Projekta attiecināmās izmaksas ir 10 709 eiro, no tiem 9638 eiro nodrošina ELFLA.

Jau vēstīts, ka videonovērošanas sistēmas uzstādīšana Viesītē un novada pagastos izmaksās 10 708 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Darbus pašvaldībā veiks SIA "Videoprojekts Baltija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)