Banner 980x90

Viesītes novada uzņēmējus informēs par sadarbības iespējām ar pašvaldību

Jelgava, 17.marts, LETA. 30.martā plkst.10 Viesītē notiks novada pašvaldības un vietējo uzņēmēju tikšanās par aktualitātēm uzņēmējdarbības jomā, sadarbības formām un pašvaldības atbalsta iespējām, aģentūra LETA uzzināja Viesītes novada pašvaldībā.

Pašvaldības speciālisti un uzņēmēji pasākumā plāno dalīties pieredzē par piedalīšanos dažādos kontaktu dibināšanas pasākumos un izstādēs, savukārt Jēkabpils Biznesa inkubatora pārstāvji pastāstīs par piedāvātajām iespējām uzņēmējiem. Tāpat arī pašvaldība informēs par iespējām sniegt atbalstu uzņēmējiem.

Tikšanās noslēgumā tiks atvēlēts laiks diskusijām un uzņēmēju ierosinājumu uzklausīšanai, lai veicinātu sadarbību starp Viesītes novada pašvaldību un vietējiem uzņēmējiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)