Banner 980x90

Viesītes pašvaldība apgaismojuma pārbūvei četrās ielās aizņemsies 100 940 eiro

Rīga, 29.aug., LETA. Ielu apgaismojuma pārbūvei Brīvības, Biržu, Raiņa un Peldu ielās Viesītē pašvaldība aizņemsies 100 940 eiro, šodien ārkārtas sēdē lēmuši Viesītes novada domes deputāti.

Projektu "Ielu apgaismojuma pārbūve Brīvības, Biržu, Raiņa un Peldu ielās Viesītē" dome noteikusi kā pašvaldības prioritāro investīciju projektu 2018.gada pašvaldības budžetā, un visu aizņēmuma summu pašvaldība Valsts kasē plāno izņemt šogad. Kredītu pašvaldība ņems uz 20 gadiem.

Pašvaldības publiskotā informācija liecina, ka apgaismojuma izbūvi nodrošinās SIA "ELFA", kas iepirkumā bija vienīgais pretendents. Līguma summa, ieskaitot pievienotās vērtība nodokli, ir identiska pašvaldības aizņēmuma apmēram.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Kandavas novadā reģistrētajam uzņēmumam "ELFA" ir filiāle Viesītes novada Elkšņu pagastā. Pērn uzņēmuma apgrozījums bijis 855 334 eiro, bet zaudējumi sasnieguši 83 463 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)