Banner 980x90

Viesītes veselības un sociālās aprūpes centrs gadu noslēdz ar apgrozījuma pieaugumu un zaudējumiem

Rīga, 23.maijs, LETA. Viesītes novada pašvaldības kapitālsabiedrība SIA "Viesītes veselības un sociālās aprūpes centrs" 2018.gadu noslēgusi ar apgrozījuma pieaugumu par 6% un zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" dati.

Medicīnisko pakalpojumu sniedzēja apgrozījums pērn bijis 250 630 eiro, kas ir par 6% vairāk nekā vēl pirms gada, kad apgrozījums bijis 237 022 eiro.

Pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 13 142 eiro zaudējumiem pretstatā 4059 eiro peļņai, kas gūta 2017.gadā. Veselības aprūpes centra vadība norāda, ka zaudējumi saistīti ar energoresursu cenu, darba samaksas pieaugumu. Zaudējumus plānots segt no nākamo gadu peļņas.

Tāpat pērnā gada pārskatam pievienotajā vadības ziņojumā norādīts, ka šomēnes ekspluatācijā tiks nodotas telpas bijušajā Viesītes lauksaimniecības skolā, kurās tiks ierīkotas aprūpes centra telpas. Tāpat šogad plānots palielināt darbinieku skaitu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)