Banner 980x90

"Virši" atklās saspiestās dabasgāzes staciju Rīgā, Lubānas ielā

Degvielas mazumtirgotājs "Virši" šodien plkst.10.30 atklās saspiestās dabasgāzes (CNG) uzpildes staciju "Lubāna" Rīgā, Lubānas ielā 10, aģentūru LETA informēja "Virši" pārstāvji. 

Rīga, 29.janv., LETA. Degvielas mazumtirgotājs "Virši" šodien plkst.10.30 atklās saspiestās dabasgāzes (CNG) uzpildes staciju "Lubāna" Rīgā, Lubānas ielā 10, aģentūru LETA informēja "Virši" pārstāvji. 

Pasākuma laikā ir paredzētas amatpersonu uzrunas un degvielas uzpildes stacijas simboliska atklāšana. Tāpat uz vietas būs iespējams apskatīt un doties izmēģinājuma braucienā ar CNG darbināmo auto, kā arī piedalīties citās īpašās aktivitātēs.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro (KPV LV) un satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP), kā arī nozares eksperti un "Virši" sadarbības partneri.

"Virši-A" reģistrēta 1995.gadā un tās pamatkapitāls ir 910 560 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2018.gadā bija 180,300 miljoni eiro, kas, salīdzinot ar gadu iepriekš, ir pieaugums par 21,5%, un peļņa bija 3,796 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 22,1%. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)