Banner 980x90

Jēkabpilī par apkuri būs jāmaksā mazāk

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv

Jēkabpilī apkures sezona šogad sāksies ar 9,7% zemāku siltumenerģijas tarifu nekā pērn, aģentūra LETA noskaidroja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Ja 2014.gada oktobrī siltumenerģijas tarifs bija 62,62 eiro par vienu megavatstundu (MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), tad šī gada oktobrī tas tiek prognozēts 56,53 eiro par vienu MWh bez PVN.

Patlaban SIA "Jēkabpils siltums" sagatavojusies jaunajai apkures sezonai un var nodrošināt siltumenerģijas piegādi gandrīz visiem patērētājiem. Izņēmums ir vairākas iestāžu ēkas, kuras nodrošināt ar siltumapgādi varēs pēc 9.oktobra, kad paredzēts pabeigt projekta "Siltumtīklu rekonstrukcija Jēkabpilī" rekonstrukcijas darbus.

Jau ziņots, ka projektā tiek veikta viena siltumtrašu atzara divu posmu rekonstrukcija. Viens posms ir no Vienības ielas līdz Viestura ielai gar Kena parku - virszemes trase, kura tika ieguldīta zemē, nomainot to pret rūpnieciski izolētām caurulēm un demontējot betona balstus. Savukārt otrs posms ir no Brīvības ielas līdz Jaunajai ielai.

Lietotāju parāds par patērēto siltumenerģiju gada laikā Jēkabpilī nav būtiski mainījies. Ja pērn uz 1.oktobri tas bija 2 024 593 eiro, tad šogad - orientējoši 2 054 700 eiro.

Uzņēmums aicina klientus savlaicīgi norēķināties par patērēto siltumenerģiju, jo, līdzīgi kā iepriekš, arī šogad māju pieslēgšana apkurei notiks pakāpeniski, ņemot vērā katras mājas parāda par apkuri apmēru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)