Banner 980x90

Jēkabpilietim Uldim Kampānam panākumi novusa sacensībās

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē, 23. un 24.jūlijā, Ventspilī norisinājās starptautiskās FINSO 6. Pasaules kausa izcīņas posma sacensības novusā. Latviju pārstāvēt un cīnīties tikai par pašām augstākajām vietām un reitinga punktiem devās arī jēkabpilietis Uldis Kampāns.

Kopumā dalībai starptautiskajās sacensībās bija pieteikušies vairāk nekā 200 sportisti no piecām valstīm, lai spēkiem mērotos gan vīriešu, gan sieviešu vienspēļu turnīros, kā arī vīriešu un jaukto pāru konkurencē.

Vīriešu vienspēļu sacensībās, kurās piedalījās 154 dalībnieki, Uldis ieguva 11. vietu tikai par 1.5 punktiem atpaliekot no uzvarētāja, bet vīriešu dubultspēļu turnīrā 48 pāru konkurencē Uldim tikai nedaudz sliktāks koeficients liedz iekļūt trijniekā un noslēgumā – 6.vieta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)