Banner 980x90

Latgales uzņēmējus aicina uz bezmaksas semināru

Durvis verot filiālei Daugavpilī, Latvijas vadošais testēšanas, sertificēšanas un inspicēšanas uzņēmums Inspecta Latvia 18.maijā aicina uzņēmējus un sadarbības partnerus uz bezmaksas semināru.

Tā ietvaros divu lekciju ciklā "Inspecta Academy" eksperti skaidros metālizstrādājumu sagraujošo testēšanu, kā arī jaunākās prasības uzņēmumu energoauditam.

"Inspecta Latvia" vadošais eksperts Viktors Bužinskis pastāstīs par metāla izstrādājumu sagraujošo testēšanu, kas sniedz iespēju veikt visaptverošas kvalitātes īpašību pārbaudes metāla izstrādājumiem un to sakausējumiem, kā arī noteikt to atbilstību standartiem. Sagraujošā testēšana īpaši būtiska ir tādās nozarēs kā metālapstrāde, mašīnbūve un būvniecība, kurā, piemēram, jānosaka izmantojamo skrūvju, metāla siju utt. atbilstība prasībām, un vai to izturība ir atbilstoša paredzētajai slodzei.

Savukārt otrajā semināra daļā "Inspecta Latvia" Enerģētikas nozares vadītājs Ainārs Cars skaidros prasības uzņēmumu energoauditā, sniedzot padziļinātu ieskatu jaunajā Energoefektivitātes likumā, kā arī pavadošajā Ministru kabineta noteikumu projektā. Novērtējot uzņēmuma energoefektivitāti, tiek iegūta informācija par uzņēmuma ēku, rūpnieciskās vai komerciālās darbības faktisko enerģijas patēriņu, kā arī noteiktas enerģijas ietaupījuma iespējas, kas ļauj samazināt ražošanas izmaksas.

Bezmaksas seminārs notiks krievu valodā Inspecta Latvia jaunatklātajā filiālē Daugavpilī, no plkst.13.00 līdz plkst.17.00. Lūgums apstiprināt dalību pasākumā līdz 6.maijam, reģistrējoties tiešsaistē: http://goo.gl/JLfxQ6 "Inspecta Latvia" jaunajā filiālē Daugavpilī Latgales reģiona klienti varēs saņemt starptautiski novērtētus inspicēšanas, testēšanas, sertificēšanas un apmācību pakalpojumus, kā arī tehniskās konsultācijas.

Līdz ar filiāles atvēršanu uzņēmums palielina arī tajā strādājošo speciālistu skaitu un aicina pievienoties komandai darba aizsardzības speciālistu. Papildu informācija par vakanci: http://goo.gl/ERNX1q Par Inspecta: Inspecta piedāvā inspicēšanas, testēšanas, sertificēšanas, tehnisko konsultāciju un apmācību pakalpojumus. Šajās nozarēs tas ir vadošais uzņēmums Ziemeļeiropā. Inspecta Group uzņēmumi darbojas astoņās Eiropas valstīs: Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Dānijā, Somijā, Norvēģijā, Polijā un Zviedrijā. Kopumā Inspecta Group uzņēmumos strādā vairāk nekā 1400 darbinieki, un to gada apgrozījums pārsniedz 170 miljonus EUR. Pēc Inspecta pāriešanas ACTA* īpašumā pērn jūnijā, uzņēmums ir kļuvis par daļu no pasaules mēroga testēšanas, inspicēšanas un sertificēšanas (TIC) uzņēmuma ar plašu pakalpojumu portfeli, kas pieejams 25 pasaules valstīs un apvieno teju 4000 kvalitātes un drošības speciālistus. Vairāk informācijas: http://www.inspecta.com/lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)