Banner 980x90

A kategorija – ja Tev ir motocikls, Tev ir brīvība!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saule, silts vējš gar sāniem un ceļš zem riteņiem – motocikls ļauj izbaudīt pilnīgu brīvību gan vienam, gan divatā. Ja braukt ar motociklu ir Tavs sapnis, A kategorija ir tā, kas Tev jāmeklē autoskolu piedāvājumos.

Sāc tagad un nemaz nemanīsi, kad jau liksi galvā ķiveri
A kategorija ir transportlīdzekļa vadītāja tiesības motociklam bez blakusvāģa, kā arī konkrētas jaudas tricikliem. Tās iegūstamas no 16 gadu vecuma līdzīgi kā autovadītāju tiesības:
- jāiziet teorētiskās apmācības autoskolā;
- jāapmeklē praktiskās braukšanas nodarbības;
- jānoliek autoskolas beigšanas eksāmens;
- pašās beigās jānokārto CSDD eksāmens un braucējs var doties ceļā.

Transportlīdzekļa vadītājs, kuram jau ir A2 vai B kategorijas tiesības, Latvijā drīkst vadīt arī motociklus bez papildu eksāmeniem. A kategorija ir pieprasīta, īpaši nākot vasaras sezonai, tādēļ vieta autoskolās jāaizņem savlaicīgi. 

Autoskolā "CREDO" laika trūkums vairs nav aizbildinājums
Autoskola "CREDO" jau 15 gadus apmāca jaunos braucējus, kuru skaits ielās jau pārsniedz 20 000 vadītāju. Šeit strādā sava amata speciālisti, lieliski transportlīdzekļu vadītāji, kas prasmīgi apmāca un sagatavo gan CSDD eksāmeniem, gan reālajai situācijai uz ceļiem. A kategorija tiek piedāvāta ar dažādām priekšrocībām:
- autoskolā "CREDO" tā ir apgūstama trīs Latvijas pilsētās – Rīgā, Liepājā un Ventspilī;
- "CREDO" piedāvā izdevīgu mācību piedāvājumu, ja izvēlies braukšanas nodarbības veikt ar autoskolai piesaistītu instruktoru – ar katru no viņiem var iepazīties autoskolas mājaslapā www.credo.lv; 
- ar instruktoriem ir iespējams sarunāt katram piemērotāko laiku, kā arī teorētiskās nodarbības par papildu samaksu var individuāli pārlikt Tev brīvā brīdī.
 

Izvēlies sev derīgāko mācību apmaksas veidu
Autoskola rūpējas par savu klientu labklājību, tādēļ mācības "CREDO" ir ne tikai patīkamas, bet arī izdevīgas:
- piesakoties apmācībām internetā, veic pirmo iemaksu un iegūsti 10% atlaidi visām attiecīgās kategorijas mācībām;
- ja nepieciešams, noformē līzingu – autoskola sadarbībā ar "Lateko Līzingu" piedāvā pieteikties apmācību kredītam;
- ir iespēja kādam uzdāvināt apmācības – autoskola "CREDO" piedāvā iegādāties dāvanu kartes, kas var būt lieliska dāvana, piemēram, vidusskolas absolventam.

A kategorija var padarīt Tavu dzīvi par piedzīvojumu - motocikls atraisa rokas vēl vairāk nekā automašīna, jo traucēklis vairs nav ne šauras ieliņas, ne pārāk mazas autostāvvietas. Ienāc autoskolas "CREDO" mājaslapā www.credo.lv un sāc mācības jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)