Banner 980x90

Aicina uz semināru Zemgales reģiona tūrisma nozares pārstāvjiem "Tūrisms un viesmīlība"

Jekabpils.lv
Jekabpils.lv

Zemgales tūrisma asociācijas sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru aicina Zemgales tūrisma nozares pārstāvjus šī gada 15. oktobrī piedalīties apmācību seminārā “Tūrisms un viesmīlība”.

Apmācību seminārs ir bezmaksas, apmācību seminārā var piedalīties ikviens Zemgales reģiona tūrisma nozares pārstāvis, uzzināja pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība informē, ka apmācību semināra norises vieta – Mežotnes pils (Mežotnes pagasts).

Dalība apmācību seminārā jāpiesaka līdz 2015.gada 13.oktobrim:

*pa e-pastu: pils@mezotnespils.lv

*pa tālruni: +371 63960711

*aizpildot pieteikuma formu

Apmācību semināra laikā Zemgales reģiona tūrisma nozares pārstāvji varēs gūt informāciju par galvenajām tendencēm, kuras būtu vērts ņemt vērā strādājot ar korporatīvajiem vai VIP klientiem, galvenos viesmīlības noteicošos faktorus tūrisma produkta un galamērķa veidošanā, varēs gūt atziņas par sociālo tīklu ietekmi uz viesmīlību, kā arī papildināt praktiskās iemaņas.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)